Wij zijn permanent op zoek naar gemotiveerde leerkrachten. Wat kun je bij de Prinses Ireneschool verwachten?

Sfeer
Onze protestants-christelijke basisschool ligt midden in de Haagse Schilderswijk, is relatief klein en heeft een gemengde leerlingenpopulatie. Je werkt in een modern en kleurrijk gebouw met veel ruimte. We hebben een hecht en enthousiast team met ongeveer 30 medewerkers. We hebben ook veelexpertise binnen de school, zoals specialisten voor taal (NT2), lezen en rekenen. We stimuleren op deze manier elkaar onze talenten te ontwikkelen en in te zetten om de kwaliteit van ons onderwijs te verbeteren. Er zijn onderwijsassistenten beschikbaar voor extra hulp in de klas.

Begeleiding
Of je nu je LIO-stage bij ons doet of start als gediplomeerd leerkracht, je krijgt altijd begeleiding van een mentor, die jou op weg helpt en coacht. We houden intervisiebijeenkomsten, zodat je ervaringen kunt delen met collega’s. Er zijn studiedagen en bijeenkomsten met externen en natuurlijk doen we ook de nodige leuke sociale activiteiten.

Bestuur SCOH
Ons bestuur SCOH onderwijs en peuteropvang biedt een aantrekkelijk en aanvullend aanbod voor verdere ontwikkeling. Zo is er een interne opleiding Goed van Start en het Kenniscentrum biedt inspirerende trainingen en leernetwerken.

Meelopen
We vinden het leuk als je komt meelopen. Dat kan geheel vrijblijvend in een klas naar keuze, zodat je een goed beeld krijgt van onze werkwijze en aanpak, sfeer, leerlingen, team en gebouw.

Belangstelling? Neem dan contact op met Carla van der Boon, adjunct-directeur (0707 388 37 16).

Vacatures