Kennismaken
Benieuwd naar de sfeer en aanpak op onze school? Maak dan een afspraak voor een persoonlijk gesprek en een rondleiding. Neem gerust uw kleuter mee. U merkt snel genoeg of u zich thuis voelt op onze school.
Bel voor een afspraak met Jan Rijn Grool, directeur, of Carla Boon, adjunct-directeur (070 388 37 16).

Aanmelden groep 1
Ongeveer twee maanden voordat een kind drie jaar wordt, krijgen ouders een aanmeldformulier van de gemeente Den Haag thuis gestuurd. Zodra uw kind drie jaar is mag u het aanmelden op onze school. U kunt daarvoor een afspraak maken met Melinda Vermeulen van de administratie (070 388 37 16). Zij vult samen met u het aanmeldformulier in.
Binnen twee weken ontvangt u bericht of uw kind geplaatst kan worden. Meestal is er voldoende plek op onze school. Daarna kunt u een afspraak maken om uw kind officieel in te schrijven. Als de inschrijving in orde en ondertekend is weet u zeker dat het een plekje heeft op onze school.

Specifieke ondersteuning
Indien uw kind specifieke ondersteuning nodig heeft, kan het aanmeldproces langer duren, omdat we moeten nagaan of we voldoende ondersteuning kunnen bieden. Mocht dat niet zo zijn dan helpen we u bij het vinden van een school die dat wel kan.

Wennen
Een paar weken voordat uw kind vier jaar wordt, nemen we telefonisch contact op voor het maken van een afspraak. Samen met uw kind komt u dan naar school om kennis te maken met de leerkracht en spreken we af wanneer uw kleuter komt wennen.