Samenspel (vanaf 2 jaar)
Om kinderen vanaf twee jaar te laten wennen aan een schoolse omgeving organiseren wij Samenspel. Ouder en kind kunnen op peuterschool Ireentje samen spelen, onder leiding van een peuterleidster. De peuter leert andere kinderen kennen uit de buurt en voor ouders is het een laagdrempelige manier om in contact te komen met andere ouders. Samenspel is gratis.

  • Iedere maandag van 13.00 – 15.00 uur


Spelinloop (groep 1 en 2)
Bij de Spelinloop kunnen ouders samen met hun kleuter een activiteit doen in de klas, zoals puzzelen, knutselen of voorlezen.

  • Iedere woensdag van 8.30 – 9.00 uur


Koffieochtenden

Op de wekelijkse koffieochtenden kunnen ouders elkaar ontmoeten. Regelmatig is er ook aandacht voor thema’s die te maken hebben met school, gezonde voeding, opvoeding, etc. Moska Maqsoodi is oudercoach vanuit het buurthuis. Mariska Callender, is als leerkracht verantwoordelijk namens de school. Iedereen is van harte welkom!

  • Iedere vrijdag van 8.30 – 10.00 uur


Nederlandse les

Op school kunnen onze ouders een taalcursus Nederlands volgen. Aan het begin van het schooljaar worden de cursusdata en het programma bekend gemaakt. De cursus wordt in het Ouderlokaal op school gegeven. Zowel ouders van peuterschool Ireentje als van onze basisschool kunnen zich opgeven. De cursist krijgt aan het einde van de cursus een officieel certificaat.